Op de werkvloer bij
Tools & Technics Houben

de machine voor uw project,
ons uitgebreid machinepark.

Maak kennis met ons state of the art assortiment aan absolute toptoestellen voor de productie van jouw fijnmechanische onderdelen voor gereedschap en machines:
#01 CNC frezen

DMU 70

Deze 5-assige freesmachine is gebaseerd op de succesvolle DMU-50 en combineert evidence based technologie met de nieuwste verbeteringen.
X: 750mm Y: 600mm Z: 520mm
#02 CNC frezen

DMU 85 Monoblock

Een toptoestel, geschikt voor iedere industrie. Van 5-assige simultane verspaning, over hoog dynamische hoge snelheidsverspanen, hoge koppel en hoge prestatie verspanen, tot hoge volume onderdelen verspaning: Dit technologische hoogstandje draait er zijn hand niet voor om!
X: 935mm Y: 850mm Z: 650mm
#03 CNC frezen

DMC 1035V

Onze 3-assige freesmachine met een montage oppervlak van 1200mm op 560mm laat op zijn rigide tafel werkstukken tot wel 1000kg toe. De overhead snijeenheid, gecombineerd met grote geleiders en kogelomloop spindels verzekert een uiterst solide stabiliteit.
X: 1035mm Y: 560mm Z: 510mm
#04 CNC frezen

DMU50 3rd generation

Deze 5-assige simultaan machine met hoge stabiliteit, kan voor iedere industriële toepassing worden ingezet. Deze machine koppelt optimale flexibiliteit aan ultrahoge nauwkeurigheid.
X: 650mm Y: 520mm Z: 475mm
#05 Meetmachine

dea global classic high lights

Nauwkeurigheid volgens de ISO 10360 norm: 2,3 μm + L/300 PC-DMIS CAD++ meet- en evaluatiesoftware voorzien van tasterwisselrek scanning besturingseenheid indexeerbare tasterkop.
X: 700mm Y: 1000mm Z: 500mm
#06 CNC draaien

Quick Turn 350MY

Specificaties ontworpen om te voldoen aan uw productievereisten - Frezen, tweede spil en Y-asfunctie. De lage stuwkracht zorgt voor draaien met een hoge nauwkeurigheid, zelfs voor aswerkstukken met een kleine diameter.
Maximum draaidiamter: 420mm Lengte: 1240mm
#07 Slijpen

Equiptop esg 1632 td

Een zeer moderne en hoogwaardige slijpmachine gebruikt om onze eindproducten de perfecte afwerking te bezorgen. De Equiptop slijpmachine is uitgerust met 2 AC motoren voor de verticale feed. Hierdoor kunnen zowel snelle als trage verticale bewegingen uitgevoerd worden.
X: 800mm Z: 400mm
#08 CNC frezen

DMF 300|8

De DMF |8 machines zijn ontworpen voor maximale flexibiliteit. De solide basisuitrusting en het uitgebreide scala aan opties van het verrijdbare kolomconcept maakt het mogelijk om altijd de perfecte configuratie te vinden voor bijna elk probleem.
X: 3000mm Y: 800mm Z: 850mm

Onderdelen voor gereedschap
en machines, ‘geboren’ in
onze werkplaats

Wie in zijn zaak gelooft, durft ook te investeren. Zeker in deze niche is het werken met de meest innovatieve toestellen simpelweg cruciaal. Klanten verdienen alleen het allerbeste, dus schaft Tools & Technics Houben zich steevast het neusje van de zalm aan. We zijn er trots op dat we klanten met dit machinepark kunnen garanderen dat hun ontwerp bij ons in goede handen is. Tel daarbij de jarenlang opgebouwde ervaring van Bjorn en zijn team en je weet: Hier wordt met spitstechnologie, passie én vakkennis gesleuteld aan onversneden pareltjes!

vervaardigen
van tools met passie.

Deze en andere machines verzekeren een topresultaat bij iedere opdracht. Uiteraard beschikken we ook over al het nodige toebehoren om ieder ontwerp tot in de perfectie uit te werken. Daarnaast gebruiken we uiterst kwalitatief meetgerief van het merk Mitutoyo, waaronder micrometers, eindmaten, kalibers… Allemaal opgesteld in een perfect geklimatiseerde werkplaats.
Dit alles geeft ons de mogelijkheid om werkelijk alle onderdelen voor gereedschap en industriële machines te maken, ongeacht hoe uniek.
Ons devies is simpel:
‘Kan het in 3D getekend worden? Dan kunnen wij het maken!’
Contacteer ons!
Tools & Technics Houben
Aambeeldstraat 4, 3900 Pelt
+32 (0) 11 49 67 96
info@toolstechnicshouben.be
General conditions
Socials
Uw project bespreken
De koffie staat al klaar,
maak snel een afspraak!