Tools & Technics Houben
onderdelen voor machinebouw
ons verhaal

Toegegeven; we kozen niet de makkelijkste weg. Door volop te focussen op de niche van de fijn mechaniek en uiterst gedetailleerde ontwerpen, legden we de lat hoog. Dit verplicht ons om steeds verder de grenzen van deze razend boeiende sector af te tasten. Onze onderdelen voor machinebouw moeten die astronomisch hoge lat halen, of ze gaan onze deur niet uit. Wie bij ons een onderdeel bestelt, kiest voor een operationele boost voor zijn business, klaar!

Gedreven
door
Perfectionisme

Eén en ander heeft te maken met onze drang naar perfectionisme. Als doorgewinterd vakman in de productie van machineonderdelen, kon zaakvoerder Bjorn Houben de lokroep van zijn ambitie niet langer negeren.
Als mechanisch ontwerper wist hij dat hij een wezenlijke meerwaarde kon betekenen voor menig industrieel bedrijf of stielman. De eisen, zeker voor een aantal zeer specifieke sectoren, groeien exponentieel; die uitdaging wilde Bjorn maar wat graag aangaan. De keuze om dit bedrijf zo’n kleine tien jaar geleden uit de grond te stampen, was onafwendbaar… Het bleek ook de juiste.

Maak kennis met
onze professionals

Bjorn Houben - Zaakvoerder Tools & Technics Houben

Bjorn Houben

- Zaakvoerder
Als technicus én ondernemer pur sang, kent Bjorn de verzuchtingen van bedrijfsleiders, ontwerpers én operators. Vanuit een horizontaal leiderschap, waarbij de expertise van elk teamlid volledig tot zijn recht komt, haalt hij het beste uit zijn mensen en zijn machines. Zijn voeling met jouw wensen maakt hier het verschil.
Bjorn Houben - Zaakvoerder Tools & Technics Houben

Werknemer

Maak kennis met onze ras-techneut. Geen softwaretoepassing, toestel of werkmethode is hem te complex, integendeel. Permanente bijscholing en een onstilbare dorst naar kennis maken deze operator onvervangbaar als klankbord én realisator van gelijk welk project, hoe uitdagend ook.
Bjorn Houben - Zaakvoerder Tools & Technics Houben

Werknemer

Elk bedrijf heeft hem nodig: de opper-perfectionist. Een werkstuk zal perfect zijn, of het zal niet zijn; geen weg tussenin. Hij is de allerbeste garantie op foutloze kwaliteit van onze eindproducten. We leggen de lat hier hoog, dankzij deze collega springen we er dagelijks moeiteloos over.
Bjorn Houben - Zaakvoerder Tools & Technics Houben

Werknemer

Om te functioneren als één geoliede machine heeft een team ook olie nodig. Daarom is deze collega simpelweg onmisbaar. Naast een voorbeeldige werkethiek, vormen vooral zijn verbindende kracht en humor een niet te onderschatten meerwaarde. Ook spitstechnologie gedijt best in een opperbeste sfeer.
Tools & Technics Houben
Ekselsebaan 23b2, 3990 Peer
+32 (0) 497 736 714
info@toolstechnicshouben.be
Socials
Uw project bespreken
De koffie staat al klaar,
maak snel een afspraak!